Adri Strating overleden

“Having money is nice, giving money is a privilege.”
Vandaag bereikte ons het bericht dat afgelopen donderdag 27 december Ajax aandeelhouder Adri Strating  is overleden. Strating was niet alleen grootaandeelhouder maar ook een groot fan van Ajax. Het bestuur van de AV Ajax wenst de familie veel kracht toe met de verwerking van dit grote verlies.

Over Albert Treur @vetustioribus

Albert is sinds kort voorzitter van de aandeelhouderbelangenvereniging Ajax. Sinds zijn zesde jaar is Albert een 'die hard' Ajax fan maar kijkt inmiddels wat verder dan het gras waarop gevoetbald wordt. Albert heeft grote belangstelling voor het bedrijf Ajax en deelt zijn gedachtes over de business opportuniteiten regelmatig op dit forum. Zijn favoriete spelers in de huidige selectie zijn Sinkgraven, Nouri en Cerny. 'All time' helden van Albert zijn Johan Cruijff, Ruud Krol en Jari Litmanen,
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.