Nieuwe shirtsponsor voor Ajax?

Naar verluid hebben Kinsbergen en Van der Sar overeenstemming bereikt met een nieuwe shirtsponsor. Het zou niet gaan om een bekend A merk. Op korte termijn, mogelijk deze week al zou Ajax daarmee naar buiten treden.

Aegon sponsort Ajax dit seizoen tot 31 december ( voor 3 miljoen euro) waardoor de directie de gelegenheid kreeg om zorgvuldig te werk te gaan. Ajax ontving bij Aegon 10 miljoen euro vast per seizoen en behoorde daarmee twee jaar terug nog tot de top 10 van Europa. Als men nu in staat zou zijn om 8 miljoen euro per seizoen uit de markt te halen dan heeft de directie het erg goed gedaan lijkt mij. Zou het toch deze worden? shirtsponsor

Over Albert Treur @vetustioribus

Albert is sinds kort voorzitter van de aandeelhouderbelangenvereniging Ajax. Sinds zijn zesde jaar is Albert een 'die hard' Ajax fan maar kijkt inmiddels wat verder dan het gras waarop gevoetbald wordt. Albert heeft grote belangstelling voor het bedrijf Ajax en deelt zijn gedachtes over de business opportuniteiten regelmatig op dit forum. Zijn favoriete spelers in de huidige selectie zijn Sinkgraven, Nouri en Cerny. 'All time' helden van Albert zijn Johan Cruijff, Ruud Krol en Jari Litmanen,
Dit bericht is geplaatst in AFC Ajax N.V., Voetbalorganisatie met de tags , , . Bookmark de permalink.