Alternatieve Vergadering voor Ajacieden (Alto AVA)

Donderdagavond (23 april) om 20.00 uur in Bar Berlijn te Amsterdam organiseert avAJAX een open debatavond over de huidige zaken binnen Ajax. Er zal een aantal sprekers zijn die hun visie op het huidige beleid geven. Vervolgens zullen de sprekers in debat gaan met het publiek. De bedoeling is dat op een laagdrempelige manier het wel en wee rondom Ajax wordt besproken, onder het genot van een drankje.

De sprekers zijn:

– Pieter Zwart 

Pieter is (onderzoeks-) journalist en werkt als redacteur bij VI. Hij is ook oprichter en eindredacteur van de inhoudelijke en analytische voetbalwebsite catenaccio.nl.

– Albert Treur

Albert is bestuurslid van avAJAX en Managing Director bij Medicsafe BV. Hij is zowel zakelijk als persoonlijk betrokken bij Ajax en De Toekomst, en is een actieve influencer op internet als blogger, twitteraar en beheerder van een van de grootste en actieve linkedin groepen over Ajax.

– Hans Bakker

Hans was bijna 12 jaar Gemeenteraadslid in Amsterdam en is winnaar van de Salto Publieksprijs voor het politieke programma ‘Vragenvuur’ waarvan hij samensteller en presentator was. Hans is een veel gehoord spreker op de AVA en is naast zijn carriere in de publieke sector, ook Tour Guide in de Amsterdam Arena.

Graag vernemen wij of je aanwezig wilt zijn bij de avond zodat we enigzins rekening kunnen houden met het aantal gasten. Het is een open avond in informele sfeer en iedereen kan binnen lopen en deelnemen. Wil je aanwezig zijn mail dan naar: info@avajax.nl

Gezien de huidige ontwikkelingen is er nogal wat te bespreken!

Adres Bar Berlijn: Potgieterstraat 35 te Amsterdam

Over Matthias Jager

Matthias is mede-oprichter en was secretaris van avAJAX. Ajax werd hem door zijn vader met de paplepel ingegoten en toen hij in 2001 in Amsterdam ging wonen, kon een seizoenskaart niet uitblijven. Matthias is ook fanatiek Oranjesupporter. Hij bezocht 4 WK's, 4 EK's en 1 finale waar hij nooit meer over praat.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Een reactie op Alternatieve Vergadering voor Ajacieden (Alto AVA)

  1. Edwin Kalmijn schreef:

    Lijkt me erg gezellig. Ik denk dat ik mijn neus ook maar laat zien dan.

Reacties zijn gesloten.