Kaarten Voorronde Champions League

Tot mijn grote vreugde kregen we donderdag 2 juli als seizoenkaarthouder bericht dat de voorverkoop voor de voorronde Champions League van start is gegaan.

Ik heb als trouwe supporter de laatste jaren genoten van de Champions League vanaf mijn eigen stoeltje op Vak405. Helaas kan ik mijn eigen plek voor de aankomende wedstrijd niet reserveren. Want zegt de club: “In het verleden is gebleken dat de meeste seizoenkaarthouders wachten tot er meerdere kaarten gekocht kunnen worden…”.

We krijgen de kans om 2 kaarten per seizoenkaart te bestellen. Dat vind ik op zich best een goede insteek. Maar ik ben teleurgesteld dat ik als seizoenkaarthouder, ik heb er zelfs 2, niet in de gelegenheid wordt gesteld om mijn eigen plekje te reserveren.

Ben ik toch erg benieuwd naar reacties van mijn mede seizoenkaarthouders…

 

Vak 405-406

 

 

 

Over Edwin Kalmijn

Hallo allemaal! Ik ben Edwin F. Kalmijn. Ik ben de Secretaris van de Aandeelhoudersbelangen Vereniging Ajax. Ben Actief lid sinds 2014 en ben seizoenkaarthouder met 2 kaarten op Vak 405. Ben met trots gekozen als de Secretaris van de Aandeelhoudersbelangen Vereniging Ajax per 1 april 2016. Ik ben werkzaam in het openbaar vervoer en heb ook nog 2 schatten van kinderen. Ik heb nog geen e-mailadres via de site, maar dat zal wel spoedig volgen. Maar mocht je vragen hebben of in contact wil komen kun je me tot die tijd bereiken op: EFKalmijn@hotmail.com Groetjes Edwin F. Kalmijn
Dit bericht is geplaatst in AFC Ajax N.V., ava, avAJAX, Godenzonen. Bookmark de permalink.

Een reactie op Kaarten Voorronde Champions League

  1. Rob schreef:

    Eens! Ook 2 seizoenskaarten. Leuk dat je op tijd kan kopen, maar op deze manier zit je niet meer met je vrienden bij elkaar.

Reacties zijn gesloten.