Geef je op voor de AVA 2015!

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van AFC Ajax NV (“Ajax”) wordt gehouden in de Amsterdam ArenA, Arena Boulevard 29 te Amsterdam, op vrijdag 13 november 2015, aanvang 14.00 uur.  Het belooft een interessante AVA te worden gezien alle bestuurlijke ontwikkelingen. Alle stukken (agenda etc) vind je hier.

Wil je er bij zijn? Geef je dan op, voor 1 november 2015, via het onderstaande formulier.  Je kunt je alleen opgeven als je lid bent van de avAJAX.  Ben je nog geen lid en wil je wel naar de AVA? Dat kan. Geef je dan direct op en wordt ook direct lid van de avAJAX. Lid worden doet je vervolgens hier.

avAJAX komt van te voren bijeen om daarna gezamenlijk richting de vergadering te kunnen gaan. Details hierover volgen in de week voor de vergadering.

[wd_contact_form id=”14″]

 

 

 

Over Matthias Jager

Matthias is mede-oprichter en was secretaris van avAJAX. Ajax werd hem door zijn vader met de paplepel ingegoten en toen hij in 2001 in Amsterdam ging wonen, kon een seizoenskaart niet uitblijven. Matthias is ook fanatiek Oranjesupporter. Hij bezocht 4 WK's, 4 EK's en 1 finale waar hij nooit meer over praat.
Dit bericht is geplaatst in AFC Ajax N.V., ava met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.