Plezier

De eclatante 5-2 overwinning op Heerenveen staat niet op zich want de laatste weken wordt er significant beter gevoetbald door Ajax. De inbreng van een uitermate volwassen voetballende lichting younsters en het verlichtende assistentschap van Trustfull werpen hun zoete vruchten af op het vertoonde spel. Nu ook Klaasen en Fischer steeds meer hun goede vorm bereiken groeit de ploeg zienderogen.

Dijks ontwikkelt zich spectaculair en met de belachelijk volwassen spelende Van de Beek voor Bazoer blijft het middenveld dominant en inventief. Zo spelend zou de uitslag tegen PSV er nu heel anders uitzien. Wat vooral opvalt is de teruggekeerde samenhang in het team waardoor zelfs Viergever overeind blijft en er moeiteloos gewisseld kan worden zonder dat het spel er onder lijdt. Dit Ajax verdiend meer publiek dan het nu heeft, wellicht zijn de voetbalgoden Ajax donderdag een keer goed gezind en steelt Celtic de punten in Turkije. Anyway, het plezier keert weer terug in de Amsterdam Arena…

Over Albert Treur @vetustioribus

Albert is sinds kort voorzitter van de aandeelhouderbelangenvereniging Ajax. Sinds zijn zesde jaar is Albert een 'die hard' Ajax fan maar kijkt inmiddels wat verder dan het gras waarop gevoetbald wordt. Albert heeft grote belangstelling voor het bedrijf Ajax en deelt zijn gedachtes over de business opportuniteiten regelmatig op dit forum. Zijn favoriete spelers in de huidige selectie zijn Sinkgraven, Nouri en Cerny. 'All time' helden van Albert zijn Johan Cruijff, Ruud Krol en Jari Litmanen,
Dit bericht is geplaatst in Column, Zinloos gemeld met de tags , , , . Bookmark de permalink.