Ik Doe Ook Wat…

Een bericht voor alle supporters en alle belangengroepen. Er zijn veel reacties gekomen op het dreigement van opheffen van avAJAX. Dit heeft onze vereniging in gesprek gebracht. Wij vragen iedereen om hieronder aan te geven welke inmenging je zal gaan toevoegen aan avAJAX (eigenlijk aan onze gezamenlijke nv organisatie). Samen kunnen we zorgen dat het voetbal weer vooraan staat. Wat doe jij?

[wd_contact_form id=”15″]

Over Albert Treur @vetustioribus

Albert is sinds kort voorzitter van de aandeelhouderbelangenvereniging Ajax. Sinds zijn zesde jaar is Albert een 'die hard' Ajax fan maar kijkt inmiddels wat verder dan het gras waarop gevoetbald wordt. Albert heeft grote belangstelling voor het bedrijf Ajax en deelt zijn gedachtes over de business opportuniteiten regelmatig op dit forum. Zijn favoriete spelers in de huidige selectie zijn Sinkgraven, Nouri en Cerny. 'All time' helden van Albert zijn Johan Cruijff, Ruud Krol en Jari Litmanen,
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

4 reacties op Ik Doe Ook Wat…

 1. Luke Marinus schreef:

  Hoop dat velen meedoen om Ajax vooruit te duwen. Zou mooi zijn!

 2. Toby Verweij schreef:

  Ik kan vanwege afstand en gezondheid niet naar Amsterdam, maar wil wel meedenken. Ik stel mijn site AjaxTotaal ter beschikking. Bijv. leden werven voor de AvA. Zou ook de andere fansites contacteren als ik jou was, Albert.

  Ik vind dat de AvA richting een soort socio-club moet gaan. De fans moeten een stem krijgen in de organisatie wat betreft aanstellingen bestuursleden, rvc, directie.

 3. Matthias Jager schreef:

  Hi Toby, zie je mogelijkheid om een deel van onze webactiviteiten te managen? Dit is voor ons een groot probleem.

 4. Toby Verweij schreef:

  Hoi Mattias,

  Zo technisch ben ik niet. Wat zou je onder webactiviteiten verstaan?

  Groet!

  Toby

Reacties zijn gesloten.