Johan Cruijff Stadion nog geen gelopen koers.

Nog los van de wens van de erven Cruijff ten aanzien van de mogelijke naamgeving zie ik dat nog niet zo een-twee-drie gebeuren. Ten eerste denk ik dat de naam slechts aan één stadion gegund zal worden door de familie Cruijff en dat dan Barcalona de beste papieren heeft gezien recente ontwikkelingen rond zijn adviseurschap bij Ajax, en ten tweede heeft Ajax na een op handen zijnde overname van de ArenA al een fors betalende naamgever in gedachte. Dat alles maakt het ‘Johan Cruijff Stadion’ nog uitermate onzeker. Maar gelet op de verbouwingen de komende twee jaar zou ik wel kunnen wennen aan de combinatie zoals hieronder is afgebeeld.

Cruijff ArenA

Over Albert Treur @vetustioribus

Albert is sinds kort voorzitter van de aandeelhouderbelangenvereniging Ajax. Sinds zijn zesde jaar is Albert een 'die hard' Ajax fan maar kijkt inmiddels wat verder dan het gras waarop gevoetbald wordt. Albert heeft grote belangstelling voor het bedrijf Ajax en deelt zijn gedachtes over de business opportuniteiten regelmatig op dit forum. Zijn favoriete spelers in de huidige selectie zijn Sinkgraven, Nouri en Cerny. 'All time' helden van Albert zijn Johan Cruijff, Ruud Krol en Jari Litmanen,
Dit bericht is geplaatst in Column, Stadion, Wat zou Cruijff er van vinden? met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Een reactie op Johan Cruijff Stadion nog geen gelopen koers.

  1. Lúke schreef:

    Koning is dood, lang ‘leve’ de koning – rouwfestival…

Reacties zijn gesloten.