De jeugd heeft de toekomst

Vanavond hebben we een goed jeugdig elftal gezien tegen Panathinaikos. Het was een lekker potje waarbij de reserves en de jeugd hebben laten zien dat het  B-elftal beter is dan de Griekse opponent. Lasse Schöne liet wederom zien waarom zijn contract verlengd moet worden en Kenny Tete  toonde de beste rechts back van Nederland te zijn. Helaas zat de ArenA maar 3/4 vol. Maar dat mocht de sfeer niet drukken.

Edwin

wp_20161124_18_59_14_rich

Over Edwin Kalmijn

Hallo allemaal! Ik ben Edwin F. Kalmijn. Ik ben de Secretaris van de Aandeelhoudersbelangen Vereniging Ajax. Ben Actief lid sinds 2014 en ben seizoenkaarthouder met 2 kaarten op Vak 405. Ben met trots gekozen als de Secretaris van de Aandeelhoudersbelangen Vereniging Ajax per 1 april 2016. Ik ben werkzaam in het openbaar vervoer en heb ook nog 2 schatten van kinderen. Ik heb nog geen e-mailadres via de site, maar dat zal wel spoedig volgen. Maar mocht je vragen hebben of in contact wil komen kun je me tot die tijd bereiken op: EFKalmijn@hotmail.com Groetjes Edwin F. Kalmijn
Dit bericht is geplaatst in AFC Ajax N.V., AjaxFotoTweets, ALV, ava, avAJAX. Bookmark de permalink.

Een reactie op De jeugd heeft de toekomst

  1. Ik denk dat Schöne gaat kiezen voor een zak vol geld. Erg logisch. Zou mooi zijn als de man met een kampioenschap van Ajax kan nemen. De kans dat volgend seizoen wel definitief op de bak beland is erg groot. Ze zijn er gelukkig nog voorbeeldprofs.

Reacties zijn gesloten.