Ajax toch kampioen

PSV, Feyenoord en Ajax ontlopen elkaar na de winterstop nog maar nauwelijks. De Rotterdamse voorsprong is aanzienlijk maar niet onoverbrugbaar. Ondanks de huidige 8 punten op PSV en 5 punten op Ajax is het nog geen gelopen koers voor de naar de schaal hunkerende Rotterdammers. Maar de kampioen van seizoen 2016/17 moet zeker meer dan 80 punten moet behalen om de schaal in ontvangst te kunnen nemen. Ajax mag dus nog maximaal 2 keer gelijkspelen en 1 keer verliezen. Met alleen PSV, Groningen en Vitesse als een zwaar kaliber tegenstander in uitwedstrijden en Twente plus Feyenoord thuis moet dat haalbaar zijn. Een eventueel gelijkspel van Feyenoord tegen PSV wil wel helpen.

Over Albert Treur @vetustioribus

Albert is sinds kort voorzitter van de aandeelhouderbelangenvereniging Ajax. Sinds zijn zesde jaar is Albert een 'die hard' Ajax fan maar kijkt inmiddels wat verder dan het gras waarop gevoetbald wordt. Albert heeft grote belangstelling voor het bedrijf Ajax en deelt zijn gedachtes over de business opportuniteiten regelmatig op dit forum. Zijn favoriete spelers in de huidige selectie zijn Sinkgraven, Nouri en Cerny. 'All time' helden van Albert zijn Johan Cruijff, Ruud Krol en Jari Litmanen,
Dit bericht is geplaatst in Verzicht, Wat zou Cruijff er van vinden?, Zinloos gemeld met de tags , . Bookmark de permalink.