Piet Keizer

De ontmanteling van het diepe jeugdsentiment dat vele Ajacieden op leeftijd toebehoort gaat nu wel heel snel. Ook Piet Keizer is niet meer. Na Cruijff een van de mooiste spelers die Ajax ooit heeft voortgebracht. Een echt linksbuitenbeentje zoals zo vaak op die positie, soms een lastige man maar vooral voor zichzelf. Eeuwig trouw aan zijn cluppie maar te eigenzinnig om ondanks zijn continue aanwezigheid grote bijdragen te kunnen volbrengen. Een teamspeler maar in zijn hart een solist, een artiest en een markante persoonlijkheid maar bovenal, een echte Godenzoon.

Gelukkig hebben we de beelden nog….

Over Albert Treur @vetustioribus

Albert is sinds kort voorzitter van de aandeelhouderbelangenvereniging Ajax. Sinds zijn zesde jaar is Albert een 'die hard' Ajax fan maar kijkt inmiddels wat verder dan het gras waarop gevoetbald wordt. Albert heeft grote belangstelling voor het bedrijf Ajax en deelt zijn gedachtes over de business opportuniteiten regelmatig op dit forum. Zijn favoriete spelers in de huidige selectie zijn Sinkgraven, Nouri en Cerny. 'All time' helden van Albert zijn Johan Cruijff, Ruud Krol en Jari Litmanen,
Dit bericht is geplaatst in Godenzonen. Bookmark de permalink.