Memorabele avond in de ArenA

Op een dag als deze denk ik met weemoed terug aan Johan. Dit Ajax voetbalt steeds vaker naar de geest van nummer 14 en Bosz verdiend een groot compliment voor zijn lef en voetbalintenties. Gisteren viel alles samen, het stadion wordt meer en meer een Ajax veste, de harde kern voelt zich steeds beter thuis achter de goal en het team blijkt te bestaan uit minimaal 16 gelijkwaardige spelers. Dolberg was wederom fantastisch, Tete en de Ligt groots en de Jong, wat een indrukwekkende controle. Dit was een ode aan de man die zijn wijsheid op onnavolgbare wijze verpakte in prachtige quotes. Opdat we hem nooit zullen vergeten 14×14….

Over Albert Treur @vetustioribus

Albert is sinds kort voorzitter van de aandeelhouderbelangenvereniging Ajax. Sinds zijn zesde jaar is Albert een 'die hard' Ajax fan maar kijkt inmiddels wat verder dan het gras waarop gevoetbald wordt. Albert heeft grote belangstelling voor het bedrijf Ajax en deelt zijn gedachtes over de business opportuniteiten regelmatig op dit forum. Zijn favoriete spelers in de huidige selectie zijn Sinkgraven, Nouri en Cerny. 'All time' helden van Albert zijn Johan Cruijff, Ruud Krol en Jari Litmanen,
Dit bericht is geplaatst in Wat zou Cruijff er van vinden?. Bookmark de permalink.