Een Fantastisch Ajax

Een fantastisch Ajax verdiende het vanavond om te winnen van Schalke ’04.

Maar de supporters van Schalke ’04 verdienen echt een pluim. Was een hele gezellige sfeer in en om het stadion.

Volgende week ook zo gezellig natuurlijk! Dan maken we het af en gaan we door naar de Halve Finale!

Edwin F. Kalmijn

Over Edwin Kalmijn

Hallo allemaal! Ik ben Edwin F. Kalmijn. Ik ben de Secretaris van de Aandeelhoudersbelangen Vereniging Ajax. Ben Actief lid sinds 2014 en ben seizoenkaarthouder met 2 kaarten op Vak 405. Ben met trots gekozen als de Secretaris van de Aandeelhoudersbelangen Vereniging Ajax per 1 april 2016. Ik ben werkzaam in het openbaar vervoer en heb ook nog 2 schatten van kinderen. Ik heb nog geen e-mailadres via de site, maar dat zal wel spoedig volgen. Maar mocht je vragen hebben of in contact wil komen kun je me tot die tijd bereiken op: EFKalmijn@hotmail.com Groetjes Edwin F. Kalmijn
Dit bericht is geplaatst in AFC Ajax N.V., ALV, ava, avAJAX, Godenzonen, Media. Bookmark de permalink.