Opkomstplicht Seizenkaarthouders

Vandaag kwam ik het volgende bericht tegen op Twitter:

Ajax heeft voor volgend seizoen besloten om de prijs van seizoenkaarten niet te verhogen maar te indexeren. Dit zal inhouden dat men voor een seizoenkaart  tussen de 2,50 en 7 euro meer zal moeten betalen. Vanaf vrijdag 7 april kunnen seizoenkaarthouders hun kaart verlengen waarbij opgemerkt moet worden dat je vaste stoel tot 31 mei is gereserveerd. Tevens willen vertegenwoordigers van de F-Side een voorstel indienen bij Ajax  betreffende de opkomst van seizoenkaarthouders  op de F-Side. Men verwacht rond half april met meer duidelijkheid te komen over dit voorstel.

Maar waarom alleen op de F-Side? Ook in de rest van het stadion zou daar naar gekeken moeten worden. We willen graag een vol stadion en zo weinig mogelijk no-shows.

Nu helpt het niet dat de KNVB een midweeks programma maakt terwijl onze supporters uit alle delen van het land komen en soms meer dan 2 uur onderweg zijn om naar de wedstrijd te komen. En ook helpt het niet dat de NS al ruim een jaar bezig is om aan het spoor te werken. Dat zou incidenteel moeten zijn. Waarom niet zeggen dat alle seizoenkaarthouders minimaal 10 van de 17 thuiswedstrijden aanwezig moeten zijn. Ongeacht in welk vak je zit. Geef elke supporter de kans om in het stadion te zitten.

Over Edwin Kalmijn

Hallo allemaal! Ik ben Edwin F. Kalmijn. Ik ben de Secretaris van de Aandeelhoudersbelangen Vereniging Ajax. Ben Actief lid sinds 2014 en ben seizoenkaarthouder met 2 kaarten op Vak 405. Ben met trots gekozen als de Secretaris van de Aandeelhoudersbelangen Vereniging Ajax per 1 april 2016. Ik ben werkzaam in het openbaar vervoer en heb ook nog 2 schatten van kinderen. Ik heb nog geen e-mailadres via de site, maar dat zal wel spoedig volgen. Maar mocht je vragen hebben of in contact wil komen kun je me tot die tijd bereiken op: EFKalmijn@hotmail.com Groetjes Edwin F. Kalmijn
Dit bericht is geplaatst in Column, Stadion. Bookmark de permalink.

Een reactie op Opkomstplicht Seizenkaarthouders

  1. Hans schreef:

    In plichtmatig supportersbezoek geloof ik niet. Als je er al iets mee wil geef dan een bonus in de vorm van korting op Europese wedstrijden als trouwe bezoeker.
    Wat ik niet begrijp is dat als je zelf niet kan je kaart niet afgeeft aan je buurman of collega.
    Wij zijn met een groepje van zes en natuurlijk kan er weleens iemand niet door verjaardag, ziekte enzvoorts. Toch zijn alle zes stoeltjes altijd zonder moeite bezet.

Reacties zijn gesloten.