Ode aan Jari Litmanen

Begin augustus heb ik de eer gehad om drie dagen lang in Finland te zijn.

Ik heb een Finse vriend die ik al ruim 15 jaar ken. Ik ben daar met open armen ontvangen geweest. Wat een geweldig volk en wat een geweldig mooi land!

Ben ontvangen in Heinola wat ongeveer dertig kilometer verwijderd is van Lathi. De geboorte plaats van Jari Olavi Litmanen.

Daar heb ik een ode gebracht aan Ajax’ Europees Topscorer Aller Tijden. Daar sta je dan naast een Ajaxicoon. En helaas het enige standbeeld van Jari Litmanen die er is. Dé Johan Cruijff van Finland, het standbeeld wat door donaties van fans tot stand is gekomen, naar verluid rond de €80.000,-

Misschien geen gek idee…

 

 

Over Edwin Kalmijn

Hallo allemaal! Ik ben Edwin F. Kalmijn. Ik ben de Secretaris van de Aandeelhoudersbelangen Vereniging Ajax. Ben Actief lid sinds 2014 en ben seizoenkaarthouder met 2 kaarten op Vak 405. Ben met trots gekozen als de Secretaris van de Aandeelhoudersbelangen Vereniging Ajax per 1 april 2016. Ik ben werkzaam in het openbaar vervoer en heb ook nog 2 schatten van kinderen. Ik heb nog geen e-mailadres via de site, maar dat zal wel spoedig volgen. Maar mocht je vragen hebben of in contact wil komen kun je me tot die tijd bereiken op: EFKalmijn@hotmail.com Groetjes Edwin F. Kalmijn
Dit bericht is geplaatst in AFC Ajax N.V., AjaxFotoTweets, avAJAX, Column, Godenzonen, Media, Wat zou Cruijff er van vinden?. Bookmark de permalink.