BAVA Ajax 23 april

Op 23 april aanstaande staat er om 13.00 uur een BAVA in de agenda. Het betreft de voorgenomen benoeming van Danny Blind als lid van de Raad van Commissarissen.
Mochten leden van de avAjax aanwezig willen zijn bij deze vergadering kunnen ze dat ons kenbaar maken. Aanmeldingen dienen voor 14 april in ons bezit te zijn. Vooraf aan deze vergadering zijn wij voornemens de mogelijke wijzigingen voor de aandeelhoudersbelangenvereniging met geïnteresseerden te bespreken. Daarvoor denken wij aan locatie Borchland. 11.30 uur. Geef ook aan per email als je hierbij aanwezig wil/kan zijn.

Email naar onderstaand email adres met vermelding van:

Gender :
Achternaam :
Voornaam :
Woonplaats:
Aantal stukken:
Aanwezig bij Borchland : ja/nee

atreur@avajax.nl

Het bestuur

Agenda BAVA 23 april 2018

Over Albert Treur @vetustioribus

Albert is sinds kort voorzitter van de aandeelhouderbelangenvereniging Ajax. Sinds zijn zesde jaar is Albert een 'die hard' Ajax fan maar kijkt inmiddels wat verder dan het gras waarop gevoetbald wordt. Albert heeft grote belangstelling voor het bedrijf Ajax en deelt zijn gedachtes over de business opportuniteiten regelmatig op dit forum. Zijn favoriete spelers in de huidige selectie zijn Sinkgraven, Nouri en Cerny. 'All time' helden van Albert zijn Johan Cruijff, Ruud Krol en Jari Litmanen,
Dit bericht is geplaatst in AFC Ajax N.V., ava, avAJAX, Verzicht, Wat zou Cruijff er van vinden? met de tags , . Bookmark de permalink.