Ajax Amsterdam Kick-Up Event

avAJAX wil een sportief jeugdevenement organiseren om de Ajax Foundation te steunen. De Ajax Foundation ondersteunt maatschappelijke projecten op het gebied van Sport en Gezondheid, Sociale Integratie en Educatie.

Wat is het evenement?

Het Ajax Amsterdam Kick-Up Event is een evenement voor jongens en meisjes die dromen van Ajax. De bedoeling is dat teams van drie proberen de bal zo vaak mogelijk in de lucht te houden, als team en individueel.

Het evenement wordt in elk stadsdeel van Amsterdam gehouden. Waarbij vanuit elk stadsdeel een winnend team door gaat naar de halve finales. De halve finales vinden plaats op De Toekomst bij wedstrijden van Dames 1 of de jongens A1 en de finale tussen de twee beste teams wordt rond de middenstip gehouden bij een wedstrijd van Ajax in de Arena.

Om deelnemers te werven worden Kick-Up clinics gehouden op basisscholen in Amsterdam. Daarnaast kunnen teams worden opgegeven vanuit onze leden.

Zie de volledige presentatie: kick-up event amsterdam v2 pdf

Vrijwilligers

Om dit evenement te kunnen organiseren heeft het bestuur hulp nodig van haar leden. We krijgen veel hulp van de Gemeente Amsterdam maar zonder vrijwilligers kunnen we het evenement niet starten. We hebben vooral hulp nodig om de stadsdeel-evenementen te ondersteunen en te coordineren. We vragen daarom je hulp.

Sponsors

Naast vrijwilligers hebben we sponsoren nodig. We hebben sponsorruimte op de shirts van deelnemers, een zuil bij de evenementen, op de website en in e-mails. Met de sponsoring betalen we de onkosten en willen we minimaal 5000 euro ophalen voor de Ajax Foundation. Heb je interesse en mogelijkheden om dit evenement met sponsoring te ondersteunen? We vernemen het graag.

Wil je helpen? Wij waarderen dat zeer en laat het dan weten:

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Onderwerp
Ik wil graag een bijdrage leveren aan het Ajax Amsterdam Kick-Up Event

Ik heb interesse in
SponsoringVrijwillige ondersteuningAnders

Je bericht

Onze partners

medicsafe Logo-Gemeente-Amsterdam ajax_foundation

 

 

Ter inspiratie

Gerrie Muhren tegen Real Madrid.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.